Leverancier van pure Chinese kruiden voor paarden

Welkom op onze site waar u terecht kunt voor alternatieve voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden. Geneeskrachtige planten worden in China al meer dan 2000 jaar gebruikt om een verstoorde balans in het lichaam weer in harmonie te brengen.
Wij leveren verschillende soorten Chinese kruidenformules voor uw paard, pony, veulen of ezel.

Aanmaak en opbouw kraakbeen bij uw paarden

OCD (Osteo Chondrose Dissecans) bij paarden, pony’s of ezels is een gewrichtsaandoening die spontaan kan ontstaan door afbreken van botsplinter waardoor beschadiging van het kraakbeen ontstaat. Het kan al ontstaan bij veulens (6 maanden), maar ook bij een oud paard. Ook wanneer een paard, pony, veulen of ezel gewoon op stal staat kan OCD ontstaan. Het afgebroken stukje bot moet operatief worden verwijdert. Beschadigd kraakbeen kan o.a. ontstaan door letsel. Doordat er in kraakbeen geen bloedvaten en/of zenuwen lopen is er geen pijnregistratie. De pijn ontstaat doordat structuren rond het kraakbeen irriteren.

Waarom Chinese kruiden?

Paardenliefhebbers komen in bepaalde gevallen niet verder met de reguliere diergeneeskunde en zoeken naar alternatieven. Al helemaal bij chronische aandoeningen loopt de paardenliefhebber vaak vast. Er wordt dan gezocht naar een middel dat uitzicht biedt op verbetering en respectievelijke genezing.

 

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:info@huisdierenapotheker.com

0