Heeft uw paard blaasontsteking?

Heeft uw paard blaasontsteking? Blaasproblemen worden meestal door bacteriën veroorzaakt. De ontsteking kan voorkomen bij zowel hengsten/ruinen als merries. Toch wordt het in de praktijk vaker gezien bij een merrie. Uw paard kan veel last krijgen van blaasgruis, daarom is het belangrijk om er op tijd bij te wezen. U kunt de blaasontsteking van uw paard genezen door middel van Uromix.

De ziektekiemen komen meestal van buiten af. Ziektekiemen kunnen binnenkomen via het geslachtsorgaan en de plasbuis in de blaas. Urine hoort steriel te zijn. Dit wil zeggen dat er geen bacteriën in aanwezig zijn. De ziektekiemen die van buitenaf in de blaas terechtkomen worden normaal gesproken met de eerste plasbeurt weer naar buiten gespoeld. Ziektekiemen kunnen achterblijven. Dit kan uiteindelijk een blaasontsteking veroorzaken. Vaak gepaard met blaasgruis en/of stenen. Blaasgruis en stenen kunnen uw paard zijn blaaswand beschadigen, waardoor de bacteriën zich nog eenvoudiger kunnen vermenigvuldigen. Bloed ontstaat in uw paard zijn urine als gevolg. Eén van de meest opvallende symptomen van blaasproblemen is het regelmatig kleine beetjes plassen. Door het regelmatig plassen ontstaat vaak tot ergernis van de eigenaar een natte en vieze stal.

Los blaasontsteking op door middel van Uromix!

Uromix is een uitgebalanceerde Chinese kruidenformule. De kruidenformule van Paardfit zorgt voor een goed milieu in de blaas. Een eventuele blaasontsteking kan gelijktijding worden bestreden door de antibacteriële werking van Uromix. Hieronder valt dus ook blaasgruisUromix 0pent de urinewegen. Op deze manier neemt de hoeveelheid urine weer tot normale porties toe. Op deze manier worden stukjes gruis versneld afgevoerd via de natuurlijke weg. Resultaat na ongeveer 2-3 weken. Heeft u een ander dier dat last heeft van blaasontsteking? Uromix is ook voor deze dieren toepasbaar.

Waarom alternatieve geneesmiddelen?

Paardenliefhebbers komen in bepaalde gevallen niet verder met de reguliere diergeneeskunde en zoeken naar alternatieven. Al helemaal bij chronische aandoeningen loopt de paardenliefhebber vaak vast. Er wordt dan gezocht naar een middel dat uitzicht biedt op verbetering en respectievelijke genezing.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:info@huisdierenapotheker.com Of neem telefonisch contact op via 0548-512033 op werkdagen tussen 11.00 – 12.00 uur.

0