Leverancier van pure Chinese kruiden voor paarden

Welkom op onze site waar u terecht kunt voor alternatieve voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden. Geneeskrachtige planten worden in China al meer dan 2000 jaar gebruikt om een verstoorde balans in het lichaam weer in harmonie te brengen.
Wij leveren verschillende soorten Chinese kruidenformules voor uw paard, pony, veulen of ezel.

Is uw paard Dampig?

Dampigheid (COPD: Chronic Obstructive Pulmonary Disease) bij paarden is een overmaat aan slijm in de longen. Hierdoor gaan slijmvliezen in de luchtwegen zwellen en zal een vernauwing van de luchtwegen optreden. De longblaasjes komen daardoor onder grote spanning te staan en kunnen uiteindelijk knappen, met als gevolg longemfyseem; de elasticiteit van het longweefsel zal dan verminderen doordat bindweefsel in de longen is ontstaan.

Bronchi

Verschijnselen

De eerste verschijnselen bij dampigheid zijn een diepe doffe hoest. Ook een dubbele ademhaling is een symptoom. In dat geval gaat de ademhaling moeilijk en maakt daarbij hortende bewegingen in de flanken van het paard of pony (dubbele ademhaling). Dampigheid kan ontstaan na een verwaarloosde virusziekte of als het paard of pony voortdurend stof inademt. Sommige paarden hoesten zonder dat ze daar schijnbaar last van hebben; een ongecompliceerde of eenvoudige chronische bronchitis.

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam

 

worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:info@huisdierenapotheker.com

0