Leverancier van pure Chinese kruiden voor paarden

Welkom op onze site waar u terecht kunt voor alternatieve voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden. Geneeskrachtige planten worden in China al meer dan 2000 jaar gebruikt om een verstoorde balans in het lichaam weer in harmonie te brengen.
Wij leveren verschillende soorten Chinese kruidenformules voor uw paard, pony, veulen of ezel.

Staat uw oude paard moeilijk op?

Bejaarde paarden kampen vaak met rug- of nekklachten, d.w.z. Spondylose. Artrose in de rug of nek is meestal de oorzaak van deze aandoening. Doordat de rug/nek langzaam krom trekt, en zijn elasticiteit verliest, zal het paard, pony of ezel steeds stijver worden en moeite krijgen met opstaan enz. Ook pijnlijke en gezwollen gewrichten tengevolge van ontstekingen komen regelmatig bij oudere paarden voor. Paard/pony/ezel zal dan niet lekker meer lopen, en heeft dan ook moeite met opstaan.

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:info@huisdierenapotheker.com

0