Immuunsysteem

Het immuunsysteem zorgt er voor dat indringers zoals virussen of bacteriën worden herkent en bestreden. Bij paarden met een afweerstoornis functioneert het systeem niet naar behoren, waardoor ze vaker ziek worden dan andere paarden in gelijke omstandigheden.

Een paard kan geboren worden met een afweerstoornis, maar kan die ook oplopen in zijn verdere leven. Het systeem beschermt paarden tijdens hun leven tegen schadelijke stoffen. Het systeem heeft de eigenschap om indringers te detecteren en te zorgen dat ze onschadelijk worden gemaakt en geen schade kunnen toebrengen.

Het immuunsysteem en Auto-immuunziekte

Bij een auto-immuunziekte richt het systeem zich tegen mens of dier, in plaats van tegen externe ziekteverwekkers. Het resultaat is dat het lichaam zich niet doeltreffend kan verdedigen, tegen bacteriën en virussen en dus ziek wordt.

 

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

MEEST VERKOCHT:

VRAGEN OF ADVIES?

Stuur een mail naar: info@paardfit.nl

 

MEEST GESTELDE VRAGEN:

De meest gestelde vragen van klanten, is te vinden via onderstaande link:

0