Leverancier van pure Chinese kruiden voor paarden

Welkom op onze site waar u terecht kunt voor alternatieve voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden. Geneeskrachtige planten worden in China al meer dan 2000 jaar gebruikt om een verstoorde balans in het lichaam weer in harmonie te brengen.
Wij leveren verschillende soorten Chinese kruidenformules voor uw paard, pony, veulen of ezel.

Uw paard hoefbevangen?

De medische term voor hoefbevangenheid is Laminitis. Gifstoffen in de bloedbaan beschadigen haarvaten in de voet. Door deze beschadigingen treden er ontstekingen op in de plaatjes van de lederhuid in de voet. Hierdoor treedt vocht uit; te vergelijken met een bloeduitstorting onder een nagel. Voor deze zwelling is geen ruimte, waardoor er bij paarden en pony’s heftige pijn ontstaat.

Hoefbevangenheid is een ernstige aandoening en vraagt om acute maatregelen, Het proces ontwikkelt zich gelijktijdig in de hoeven van beide voorbenen. Ook de hoeven van achterbenen kunnen worden aangetast.

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:info@huisdierenapotheker.com

0