Leverancier van pure Chinese kruiden voor paarden

Welkom op onze site waar u terecht kunt voor alternatieve voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden. Geneeskrachtige planten worden in China al meer dan 2000 jaar gebruikt om een verstoorde balans in het lichaam weer in harmonie te brengen.
Wij leveren verschillende soorten Chinese kruidenformules voor uw paard, pony, veulen of ezel.

Immuniteit

Het immuunsysteem zorgt er voor dat indringers zoals virussen of bacteriën worden herkent en bestreden. Bij paarden met een immuundeficiëntie of een afweerstoornis functioneert het immuunsysteem niet naar behoren, waardoor ze vaker ziek worden dan andere paarden in gelijke omstandigheden. Een paard kan geboren worden met een afweerstoornis maar kan die ook oplopen in zijn verdere leven.

Afweerstoornis of immuundeficiëntie, wat is dat?

Het immuun- of afweersysteem beschermt paarden tijdens hun leven tegen bacteriën, tumoren, virussen en andere schadelijke stoffen. Het immuunsysteem heeft de eigenschap om indringers te detecteren en te zorgen dat ze onschadelijk worden gemaakt en geen schade kunnen toebrengen.

Bij een auto-immuunziekte richt het immuunsysteem zich tegen mens en dier in plaats van tegen externe ziekteverwekkers. Het resultaat is dat het lichaam zich niet doeltreffend kan verdedigen tegen bacteriën en virussen.

Waarom Chinese kruiden?

De traditionele Chinese geneeskunst richt zich op balans in het lichaam, dus op harmonie. Wanneer energiebanen niet meer in evenwicht zijn, raakt de balans zoek en wordt het lichaam ziek. Doordat blokkades in het lichaam worden opgeheven zal ook de algemene conditie van paard/pony/ezel aanzienlijk verbeteren.

Juiste oplossing

Vragen?: Heeft u een vraag over deze kruidenformule, stuur dan een e-mail aan:info@huisdierenapotheker.com

0